autoklar

Køb dæk online - spar penge på sommerdæk og vinterdæk

Dæk til alle slags biler

Billige dæk - lave priser hele året på de bedste mærker

Du kan spare mange penge på at købe dæk online

Hvor ofte, du skal skifte dine dæk, afhænger af, hvor langt du kører, og hvor ofte du bruger din bil. Hvis du ofte kører bil, vil dækkene hurtigere blive slidte. Når det er tid til at skifte dæk, har du forskellige muligheder. Du kan enten køre ned til dit lokale autoværksted og få skiftet dem, eller du kan gøre det selv.

Vælger du at få dit lokale autoværksted til at skifte dækkene på din bil, betaler du ikke udelukkende for prisen på dækkene. Du betaler også for den tid, de bruger på det – og samtidig får du ikke dækkene til den billigste pris. Hvis du vil have de bedste og billigste dæk, kan det være en god idé at skifte dem selv.

Det kræver naturligvis, at du har de rigtige dæk, og du kan finde ud af at skifte dem efterfølgende. Heldigvis er der mange steder, du kan købe dæk online. Du kan få billige sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk på nettet, og ofte kan du opnå en stor besparelse, hvis du sammenligner med prisen hos din lokale autoforhandler.

Vær opmærksom på kvaliteten, når du køber dæk online

Når du køber dæk online, er det vigtigt at være opmærksom på, at der er store forskel i dækkenes ydeevne, selvom de måske ligner hinanden på forsiden. Har du eksempelvis en lille bil, og går du ikke op i at køre hurtigt, er ydeevnen ikke så væsentlig. Til gengæld er dækkenes kvalitet vigtig, når det kommer til sikkerheden.

En af de store forskelle på billige dæk og kvalitetsdæk er deres bremseevne. Faktisk viser undersøgelser, at de billigste dæk kan være helt op til 14 meter længere om at bremse i regnvejr, når du kører 110 kilometer i timen, end hvis du vælger et dyrere alternativ. Det er derfor essentielt for sikkerheden, at du ikke bare vælger de billigste dæk.

Det betyder dog ikke, at du er nødsaget til at vælge de dyreste dæk, når du skal købe dæk online. Undersøg i stedet anmeldelser og tilbagemeldinger fra tidligere kunder, som har erfaring med dækkene, før du køber. Du kan sagtens få billige kvalitetsdæk, som ikke vælter budgettet, når du køber dæk online.

De billigste dæk kan blive de dyreste

Når du sammenligner priser på de forskellige dæk, er du nødt til at se på dem som en investering. Nogle dæk er dyrere end andre, men de kan vise sig at være billigere i det lange løb, fordi de holder bedre. Dæk af en høj kvalitet kan desuden også have en positiv indflydelse på dit benzinforbrug.

Du bør derfor ikke bare gå efter de bedste og billigste dæk, du kan købe online. I stedet bør du gå efter dækmærker af høj kvalitet fra anerkendte og populære mærker som Michelin, Goodyear og Continental. Der udarbejdes løbende tests af forskellige bildæk, og de viser typisk, at forskellen mellem dæk af høj kvalitet fra kendte brands er meget lille.

Generelt holder kvalitetsdæk i længere tid, og de er mere komfortable at køre med. Dækkene er blandt de vigtigste elementer på din bil, og derfor giver det god mening at investere i kvalitet, når du køber dæk online. Gode dæk øger sikkerheden for dig som bilist og højner samtidig køreglæden.

autobutler

Skift til sommerdæk eller vinterdæk

Køb forskellige dæktyper online

Der findes overordnet set tre forskellige dæktyper: sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk. Alle dæktyper er fremstillet, så de egner sig til bestemte årstider. Det, der adskiller dækkene fra hinanden, er dækmønstret og gummitypen. Uanset hvilken type dæk du vælger, skal du altid køre efter forholdene.

  • Vinterdæk: Moderne vinterdæk er fremstillet af en smidig gummitype, som kan give sig selv ved lave temperaturer. De er fremstillet med ‘bevægelige’ lameller, som er designet til at lede sne, slud og vand væk.
  • Sommerdæk: Sommerdæk har det bedste vejgreb om sommeren, da de egner sig til højere temperaturer. Temperaturen er en væsentlig faktor, da den blandt andet påvirker dækkets bremseegenskaber.
  • Helårsdæk: Disse dæk egner sig til kørsel året rundt, men de er primært beregnet til bilister, som ikke har det store kørebehov. Du opnår bedre køre- og bremseegenskaber ved sæsonbestemte sommer- eller vinterdæk.

Book tid til udskiftning af dæk online

Hvis du ikke selv kan finde ud at skifte dækkene på din bil, er det vigtigt, at du overlader arbejdet til en professionel mekaniker. Det er ikke nogen tidskrævende proces, og du kan sagtens få en mekaniker til at skifte dæk, du har købt online. Derfor er der stadig penge at spare ved at købe dine dæk på nettet, selvom du ikke selv kan skifte dem.

Dækkene er blandt de vigtigste elementer, når det kommer til sikkerheden på din bil, og det er derfor væsentligt, at arbejdet udføres ordentligt. Du kan nemt booke tid til at få skiftet dine dæk hos et lokalt autoværksted online. Med en tjeneste som Autobutler har du mulighed for at indhente tilbud hos flere forskellige autoværksteder.

BILLIG BILFORSIKRING hos UNDO

Få 2 måneders gratis bilforsikring i dag med rabatkoden: SUB201