autoklar

Autobutler – sammenlign lokale værksteder

Sæt værkstedsopgaven i udbud og få den bedste pris

Spar penge på prisbillig bilreparation med Autobutler

Spar op mod 40%* ved at sammenligne de lokale værksteder

Skal bilen på værksted? Så er det ikke hver gang, at det kan svare sig at smide bilen derhen, hvor du altid får bilen repareret.

Der er smartere måder at få bilen repareret på. Her vil vi præsentere dig for den moderne måde at sende din bil på værksted på. Det er både fantastisk nemt for dig – og så kan der også være mange penge at spare.

Hvordan virker Autobutler

Når du skal have bilen på værksted kan du med fordel benytte dig af Autobutler.

Autobutler er en online tilbudsportal, hvor du nemt og hurtigt kan oprette en “opgave” på din bil. Når du har oprettet en opgave på din bil – det kan fx være skift af tandrem, olieskift og service eller nye bremser – så kan alle lokale autoværksteder se hvad du skal have lavet.

Disse værksteder har nu mulighed for at sende dig deres bedste tilbud på løsning af opgaven. De har selvfølgelig lidt ekstra informationer at gå ud fra – de kan også se hvilken bilmodel du har, samt hvilken årgang den er.

Når du har modtaget alle tilbuddene kan du læne dig tilbage, og vurdere dem hver især. Hvilket tilbud har den bedste pris? Hvem kan lave opgaven hurtigt? Og kan du i nogle tilfælde være heldig at aflevere bilen lidt senere på dagen, så det ikke kommer til at gå ud over dit arbejde?

Når du har udset dig dét tilbud, du gerne vil benytte dig af, accepterer du det blot på Autobutlers hjemmeside. Så er det blot om at få bilen til autoværkstedet, og få tingene ordnet.

Så meget kan du spare

Du kan hurtigt komme til at spare penge på at sætte din opgave i udbud på Autobutler. Ja, det er ikke uhørt, at du kan spare op til 40%* af den pris, du ellers ville have givet, hvis du ikke havde benyttet dig af tilbudstjenesten.

Årsagen til den store potentielle besparelse er sådan set simpel. Oprindeligt har de forskellige autoværksteder været vante til, at deres kunder blot dukkede op, satte bilen af og fortalte hvad der skulle laves.

Med andre ord har disse autoværksteder i højere grad været afhængige af at have et stort netværk af faste stamkunder – og i mindre grad været afhængige af at være god til at konkurrere.

I dag er det anderledes. På nettet kan mange hoppe direkte ind og sammenligne priser hos de forskellige udbydere af en service. Og det gælder nu altså også mekanikere.

Det kan godt være, at en mekaniker ikke kan stå og sige, at et olieskift altid vil koste, lad os sige, 800 kr. inkl. moms. Til gengæld kan mekanikeren altid afgive et tilbud, når han kender til den konkrete bil, der skal have foretaget den pågældende service.

Når du sætter din opgave på din bil i udbud, så er det mekanikernes opgave at give dig en god pris. Her er det ikke kunderne, der skal konkurrere om at komme først til mekanikeren; det er derimod mekanikerne, der går i direkte konkurrence med hinanden om at vinde kunderne med de konkrete opgaver.

Konkurrencen presser priserne. Og netop derfor kan du godt regne med at komme til at spare gode penge på Autobutlers tilbudsservice.

Bilværkstederne kan give dig tilbud på stort set alt gennem Autobutler

Selvfølgelig får du ikke tilbud på en kop kaffe, når du bestiller tilbud gennem Autobutler.

Til gengæld er der nærmest ikke grænser for de typer af mekaniker-services, du kan få tilbud på gennem Autobutler.

Skal du have montering af anhængertræk eller tandrem? Det kan du få på tilbud gennem bilværkstederne, der er tilknyttet Autobutler eller hvad med et almindeligt olieskift?

Du kan også bestille tilbud på opgaver, der ellers ikke kan udføres af alle bilværksteder.

Hvis du fx skal have foretaget et bilsyn, så er det også muligt at få tilbud på dette gennem Autobutler.

Ja, det er sådan set kun fantasien, der sætter grænser, når du skal have et tilbud på noget til bilen. Servicen er landsdækkende, og inkluderer langt de fleste autoværksteder i landet, så du skal ikke bekymre dig om dit område nu også er dækket.

Modtag flere gode tilbud fra lokale autoværksteder i dag

Du har intet at tabe – men gode besparelser at vinde. Så hvorfor vente?

Prøv sammenligningstjenesten i dag. Det tager blot nogle få minutter at bestille tilbuddene. Til gengæld kan der ofte være flere tusinde kroner at spare, hvis du skal have udført flere services på bilen.

Besøg Autobutler her, og udfyld formularen. Så er du videre på få minutter.

BILLIG BILFORSIKRING hos UNDO

Få 2 måneders gratis bilforsikring i dag med rabatkoden: SUB201