autoklar

Ny eller erfaren billist - Få en billig bilforsikring

Få 2 månederns betalt bilforsinkring med rabatkode SUB201

Billig bilforsikring - Vælg en af Danmarks billigste

Dette site viser reklamelinks for Undo Kør

Er du på udkig efter en billig bilforsikring?

Undo Kør har en billig bilforsikring. Her kan du bl.a. selv vælge om din bilforsikring må beregnes på baggrund af, hvor godt du kører i din bil eller betale en fast lav præmie. Du kan altså selv påvirke, hvor billig din bilforsikring bliver i modsætning til de etablerede forsikringsselskaber. Samtidig kan du skræddersy din forsikring, så den matcher alle dine behov.

Fuld valgfrihed giver dig total kontrol over din bilforsikring

Hvis du har haft bil i nogle år kender du garanteret til forsikringsjunglen. Ja, det gælder mildest talt alle forsikringer – og også når vi taler om bilforsikringer.

Hos Undo er det bare anderledes.

Undo har gjort det nemt for dig at få forsikret bilen til små penge. Alt, du skal bruge, er din mobiltelefon.

Når du henter app’en Undo kør har du mulighed for at sammensætte din egen bilforsikring – præcist som du vil have den. Du står selv for at tilvælge og fravælge de elementer, forsikringen skal bestå af.

Stenslag? Tjek.

Kasko? Tjek.

Gratis lånebil, når bilen er på værksted? Tjek.

Disse, og mange flere valgmuligheder, får du præsenteret, når du går ombord i alle de valgmuligheder, Undo:kør tilbyder dig gennem app’en.

Det giver dig en billig bilforsikring. Ja, faktisk Danmarks billigste bilforsikring, når vi nu er ved det.

Du kan endda få 2 måneders betalt bilforsikring ved at tilføje rabatkoden SUB201 når du tilmelder dig.

En fuldt digitaliseret bilforsikring til alle

Bilforsikringer behøver ikke at omfatte læssevis af papirer, reglementer og krav, du skal have styr på.

Du skal såmænd blot have app’en på din telefon.

Du bestemmer naturligvis selv, om du ønsker at tegne en billig bilforsikring, som inkluderer testkørsel, eller om du blot vil sammensætte en pakke med de dækninger, der matcher dit behov.

Vælger du at installere app’en, kan du spare op til 20% på den i forvejen billige bilforsikring, afhængigt af hvor godt du kører. Det er derfor en god idé at hente app’en, hvis du ønsker en billigere bilforsikring. Heldigvis er det utroligt nemt at anvende Undos ‘Kør’-app, og du skal ikke bruge andet end din telefon.

Sådan tester du dine kørefærdigheder med Undos app:

 • Download ‘Kør’-app’en: Du skal starte med at downloade og installere app’en. Indtast efterfølgende de nødvendige oplysninger om din bil og dig selv.
 • Vælg dine dækninger: Når du har indtastet dine oplysninger, skal du vælge de dækninger, som matcher dit specifikke behov.
 • Begynd testkørslen: Du kan nu påbegynde testkørslen, som strækker sig over 1-3 uger, og den er nødvendig, hvis du vil spare op til 20% på din bilforsikring.


Med Undos billige bilforsikring til unge under 25 år er det op til dig selv, hvor omfattende din bilforsikring skal være. Den er langt billigere end bilforsikringer hos de traditionelle forsikringsselskaber, hvor du typisk ikke har mulighed for at skræddersy en pakke, der matcher dit behov.

Få 2 måneders betalt bilforsikring i dag med rabatkoden: SUB201

undo kør billige bilforsikringer

Hvilke bilforsikringer kan jeg tegne hos Undo?

De overordnede forsikringer hos Undo er den lovpligtige ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tilvalg. Fordelen ved at kunne sammensætte din egen bilforsikring er, at du ikke er nødt til at tegne dækninger, som du i sidste ende ikke har behov for.

Du kan se en samlet liste over de forskellige bilforsikringer, du kan tegne hos Undo.

Vælg mellem følgende tilvalg:

 • Førerulykke
 • Vejhjælp
 • Lånebil
 • Retshjælp
 • Elbil power up

Se hvor smart og billig din bilforsikring kan blive

Er du fristet til at prøve? Det skader jo aldrig at tjekke hvor billigt en ny forsikring kan blive for dig.

Og med app’en Undo:kør er det nærmest underholdende at sidde og strikke sin nye forsikring sammen.

Hop ind på siden her, og se hvordan din nye, billige bilforsikring også kan se ud.

HUSK rabatkoden SUB201.

Undo er kåret som den bedste og billigste forsikring til unge

Hvert år kårer tjenesten Samlino de bedste og billigste bilforsikringer. I 2021 løb Undo med sejren som danmarks billigste forsikring til unge. Her lød vurderingen, at Undo var hele 36% billigere end de øvrige bilforsikringer på markedet. Det skyldes blandt andet, at forsikringsselskabet er 100% digitalt.

Du kan nemt holde styr på dine forsikringer via Undo-app’en. Du slipper for den klassiske pakkeløsning, som indeholder dækninger, der ikke egner sig til nye bilister og i virkeligheden er unødvendige. Du bør derfor overveje Undo, hvis du leder efter en god og billig bilforsikring til unge under 25 år.

Sådan beregner Undo dine kørefærdigheder

Undo står på mange måder i skarp kontrast til de traditionelle forsikringsselskaber. Det gælder især for deres billige bilforsikring til unge under 25, som blandt andet bliver beregnet på baggrund af dine køreegenskaber. Det eneste, du skal gøre, er at installere en app, som vurderer din kørsel på fem overordende parametre.

Din kørsel vurderes på baggrund af følgende parametre:

 • Hastighed
 • Sving
 • Opbremsninger
 • Fokuseret kørsel
 • Acceleration

Jo bedre du kører, desto højere en besparelse opnår du på din bilforsikring. Testperioden strækker sig over 1-3 uger, og du kan nemt komme i gang ved at downloade deres ‘Kør’-app, som fungerer til både Android og iOS. Du kan dog også sammensætte en billig bilforsikring hos Undo, selvom du ikke har hentet app’en.

Læs mere om Undo og deres billige bilforsikring.

BILLIG BILFORSIKRING

Få 2 måneders gratis bilforsikring i dag med rabatkoden: SUB201